Vår torsdag

 
Hellu! Om ni inte redan visste det så kom Ottilia hit i onsdags kväll. Vi hann inte göra så mycket på onsdagen, men på torsdagen träffade vi Evelina. Evelina kom hit runt ett tiden och vi åt lunch sen cyklade vi ner till affären. Det var verkligen super mys. Vi köpte lite gott och satte oss på en gräsmatta och åt. Det svåraste var orken att cykla hem igen. Men det gick till slut, hahh.

härlig dag

 
Hejsan på er! Hoppas er lördag har varit bra. Själv har jag och Ottilia spenderat största delen av dagen i sängen och kollat awkward. Vi började kolla på den serien igår och den är verkligen super rolig. Ottilia hade sett lite av den innan, men jag visste typ inte ens vad det var för serie. Rekommenderar den!
 
Igår stack jag, Ottilia, Moa, Linnéa, Aurora, Alicia, Evelina in till stan. Först gick vi en rund i affärerna och sedan åt vi på subway. Lite senare gick vi ner till ån där var vi med Simon och Filip. Sen stack killarna och Moa och Aurora åkte hem. Men vi andra beställde pizza och satte oss vid ån igen och det var super mys. Vad hittade ni på igår?

Godmorgon!

 
Godmorgon på er! Hade lite tid över nu på morgonen så jag skriver ett inlägg. Idag ska jag inte göra något speciellt. Tänkte träna lite när jag kommer hem. Åååh, jag så himla glad pågrundav två saker. Det första är att vi går bara i skolan idag och imorgon sen är vi lediga. Och det andra är att Ottilia kommer imorgon! Saknar henne så sjuuukt mycket. Måste dra nu, men vi ses, kram.