Vinterjacka

Nu i vinter vill jag ha en sån jacka som på bilden. Jag älskar verkligen den marinblåa färgen. Den är också figursydd vilket jag älskar. Hahah, kort sagt jag älskar denna jackan. MEN, jag har redan en vinterjacka som jag fick i födelsedagspresent av min familj förra året, tror jag det var. Det är en sån röd, lång, jättestor jacka. Jag ser ut som en sumobrottare när jag har den på mig. Och den var också väldigt dyr och jag måste använda den.. Den jackan som jag vill ha kostar typ 400. Jag vill jätte gärna ha den men jag kommer inte att få den..
 

Dancing with the feet is one thing, but dancing with the heart is another

Muy fin bild
 
Heej! Nu har jag ätit och pluggat lite. Innan på dansen körde vi igenom det som vi ska göra på öppet hus nästa lördag. Då kommer våra föräldrar, syskon med mera.. Så ska vi visa lite vad vi gör på dansen. Eftersom att det var sista gången på dansen idag åt vi pepparkakor och drack julmust den sista kvarten. Det var myys.
 

Mittbena

 
Idag kör jag på mittbena. Jag har aldrig mittbena för att jag tycker jag är så ful i det, haha! Men det ser helt okej ut idag. Känns väldigt konstigt för jag har alltid snebena.