En till present

Hej, glad tisdag! Hoppas ni har haft det bra idag. Det har i alla fall jag. Idag efter första lektionen messade Alicia mig och frågade om jag kunde komma till henne, vi går i olika arbetslag. Så jag gick ju till henne och då sa hon att jag skulle få en sak, och jag fattade inte varför. Men sen sa hon att det var min födelsedagspresent. Jag blev verkligen super glad för presenten, så tack igen Alicia! Det jag fick var då ett kit från Victoria's Secret PINK. Det innehöll en body mist, en lotion och en shower gel i mini storlek.
 

Pink, fluffy clouds

 
Såhär fin var himlen imorse. Bilden är helt oredigerad. Jag älskar att vakna upp till en helt rosa himmel. Det är så mysigt! När jag hade ätit frukost gick jag upp till mitt rum för att byta om. Då såg jag hur fin himlen var, jag tog snabbt min kamera och knäppte några bilder. Det försvinner även väldigt snabbt så jag passade på.

It's almost spring

Två bilder jag precis tog. Blev så glad när jag såg blommor i trädgården!
 
Tjena! Jag kom nyss hem från skolan. Lovet är ju slut och det är skola igen. Jag har varit riktigt trött idag, vet inte hur många gånger jag har gäspat. Det blir inte bättre om det är iskallt i klassrummen. I klassrummet som vi har svenska och spanska är det super kallt. Idag har vi haft två svenska lektioner och en spanska lektion. Har ni lov eller har ni redan haft lov?