Marabou oreo

 
Jag har velat testa denna chokladen ända sen den kom ut. Först hittade jag inte den i affären där jag bor. Men igår när vi handlade såg jag den, så då tog jag den och sprang till kassan. Jag har haft väldigt höga förväntningar på chokladet eftersom att alla har sagt att den är jättegod. Men det var inte så speciell. Jag känner typ ingen oreo smak, så det var väldigt negativt. Men det är fortfarande gott!

You can't put a price tag on love. But if you could, I'd wait for it to go on sale

 
Hello beautiful. Nu sitter jag, Evelina och Emma vid våra datorer. Vi lyssnar på musik och bloggar. Som första lektion idag hade vi hemkunskap. Vi lagade pastagratäng och det var skit gott. Vi är fortfarande mätta så vi gick inte till matan. Det var heller inte god mat så yeeah. Om tjugo mintuer ska vi ha språk. Blog you later!

spring feeling

Bilder från weheartit
 
Glad fredag allesammans! Det är så sjukt skönt med fredag. Vaknade imorse och var super glad. Alltid lika bra att vakna upp glad, hahah. Idag hade vi bad i skolan. Det var väl helt okej. Men efter badet fick jag jätteont i halsen och det har jag fortfarande. Ett annat plus är att det har varit riktigt härligt väder idag. Solen har skinit och det har varit varmt. Ända sedan jag kom hem har jag suttit ute i solen. Har dock inte solat, det är fortfarande för kallt för det tycker jag.