Bows and Dots

Tidsinställt inlägg.

Har målat mina naglar (igen). Ljusrosa bakgrund och mörkrosa prickar och rosetter. Klippt också naglarna, har haft så länga, men det är mycket skönare med korta.

Så här långa var dem

Så här korta är dem
Puss hej.

Saker från hm

Hejsan!

Tänkte börja detta inlägg att berätta att jag inte har uppdaterat i typ tre dagar. Har inte orkat liksom, men nu har jag jätte mycket att skriva, så det blir många inlägg. :)

Nån gång i veckan har mamma hämtat kläderna som vi hade beställt från hm, men alla kläder hade ännu inte kommit. Jag fick iaf en gris rosa munkjacka som är sååå fina men det var lite sönder i dragkedjan :(, Och Ett par pyjamasbyxor som jag också äääääääääääälskar♥
Varje morgon sen jag fick byxorna har jag haft på de i typ två timmar efter att jag har gått upp. Alltså har jag fortfarande på dem. :3

Läskigt att cykla på dubbelcykel

Jag och Ottilia cyklade på dubbelcyklen igår. Så råka vi köra in i ett elstängsel, körde typ 2 meter in i hagen. Jag fasnade med foten i hjulet och skrek. Ottilia hjälpte mig los. Har oooont. Hon skadade inte sig alls, för hon satt ju längst ut. Har sår på foten och smalbenet och ett stort blå märke på låret, 5 cm långt och 3 cm brett.

Sidan av foten, smalbenet, låret